luni, 9 noiembrie 2009

Divorţ cu acte-n regulă

Subsemnata Funky Monkey, de bună voie şi nesilită de nimeni, renunţ pe termen nelimitat la avantajele messengerului. Mă oblig pe aceasta cale să comunic mai mult prin mijloace convenţionale. Îmi fagaduiesc solemn că nu-l voi substitui cu alte căi de socializare în masă şi că nu voi mai întreţine relaţii de prietenie virtuală. Îl acuz de fals în transmiterea sentimentelor şi de instigare la pierdere de vreme.
Aleg de această dată calea grea a reintroducerii sunetelor articulate în conversaţiile zilnice. Renunţ la pseudocomunicare cu riscul de a reveni la statutul de animal antisocial. Îmi acord privilegiul de a-mi trăi de acum încolo viaţa printre cei câţiva prieteni cărora le place să îmi vadă faţa de aproape, folosind timpul economisit pentru diverse alte activitaţi.

Atenţie! Consumul excesiv de conversaţii inutile cu persoane prea puţin cunoscute poate cauza dependenţă şi superficialitate. Afluxul zilnic de mesaje nedorite poate cauza ameţeală. Privitul îndelungat al unei ferestre în aşteptarea unui răspuns poate crea confuzie. Refuzul accesării cotidiene a contului poate cauza marginalizare.

Acestea fiind spuse, îmi iau la revedere de la el şi mă declar, pe proprie răspundere, independentă.

Un comentariu: